Sunday, April 8, 2012

YUNA-8th april.

today happens to be one of my favorite days in life.it happened out of nowhere but it did.syukur.i am so happy.you know how i didn't get the chance to meet my idol YUNA?i've won a couple of tickets to meet her but nasib tak menyebelahi.first sekali,yang whatberry are you.i tak pergi sebab got no transport :( then mase yang youth 10 hari tu,kat booth libresse pon tak dapat jumpa die ;( tapi aku tetap sabar.although up until today i tak dapat jumpa die depan depan kecuali mase muzik muzik tu,ade lah tengok die tapi dari jauh.jadi mungkin hari ini menjadi hikmah hari hari yang tak pernah dapat jumpa die.





I AM STILL HAPPY :) thank you qila :)

2 comments:

  1. Hey buddy that was a gud post
    lot of quality stuff and essential information
    1991 Subaru Outback AC Compressor

    ReplyDelete